Loading…

Communications Specialist wanted. Apply by 5.3.2018

(In Finnish)

Communications Specialist kansainväliseen turvallisuusteknologia-alan yritykseen

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/communications-specialist-2/

Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Toivottu tausta: Valmistunut, uran alkuvaihe
Työaika: Kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Espoo
Haku-DL: 5.3.2018

Asiakasyrityksemme on yli 30 vuotta toiminut globaali yritys, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita viranomaisille sekä teollisuuteen. Yrityksellä on jalansija yli kahdessakymmenessä eri maassa ja sillä on omia toimipisteitä Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa.

Etsimme nyt kasvavaan asiakasyritykseemme uransa alkuvaiheessa olevaa viestinnän ammattilaista, jolla on vahva kiinnostus yrityksen sisäisen viestinnän kehittämistä ja HR-viestintää kohtaan! Tehtävänkuvasi Communications Specialistina pitää sisällään monipuolisen kattauksen viestinnän tehtäviä: työnkuvaasi kuuluu mm. viestinnän koordinointia (niin yrityksen sisäisesti kuin kansainvälisissäkin yhteyksissä), sisäisen viestinnän kehittämistä, sisällöntuotantoa sekä intranetissä ja nettisivujen välityksellä tapahtuvaa viestintää.

Koska työnkuva käsittää paljon kehittämistä ja viestinnän koordinointia eri tasoilla, idearikkaus ja omatoimisuus ovat avainasemassa tässä positiossa. Olet ehkäpä valmistuttuasi ollut alan töissä ja etsit nyt uutta mahdollisuutta syventää viestinnän asiantuntijuuttasi – tehtävä tarjoaa varmasti paljon opittavaa! HR-viestinnän osalta toimit yhteistyössä HR Managerin kanssa, joten kiinnostus henkilöstön kehittämistä kohtaan on myös suuri etu tehtävässä, ja pääset tehtävässä osallistumaan tätä kautta myös HR-toimintoihin. Emme kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta HR-tehtävistä. Työskentelet pääasiassa pääkonttorillamme Espoossa, ja työaikojen suhteen olemme varsin joustavia.

Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-tiedostoina viimeistään torstaina 5.3.2018 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/anonyymi-kansainvalinen-turvallisuusteknologia-alan-yritys-communications-specialist-2-2018?utm_source=ams&utm_medium=email . Mikäli olet aikaisemmin tuottanut tekstejä, esim. kirjoittanut artikkeleita tai pitänyt blogia, tutustumme mielellämme projekteihisi!

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).