Loading…
Unilever Brands + Bubbles

Unilever Brands & Bubbles UFLP Urailta

Unileverin suosiota saanut Brands & Bubbles -ilta tarjoaa ainutlaatuisen aitiopaikan tutustua Unileverin maailmaan. Ilta tarjoaa inspiroivia tarinoita unileveriläisten urapoluista sekä tarkempaa tietoa 5.3. aukeavasta Unilever Future Leaders Programme (UFLP) -traineeohjelmasta markkinoinnin ja myynnin parissa. Tiiviinä pidettävien esitysten jälkeen on varattu aikaa vapaaseen seurusteluun Unileverin työntekijöiden kanssa erinomaisen ruoan ja juoman kera. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus saada parhaimmat hakuvinkit ja tuntua siitä, millaista on työskentely Unileverillä!

Vaatimukset UFLP-traineeohjelmaan: Maisterin tutkinto erinomaisella koulumenestyksellä. Korkeintaan kaksi vuotta opintojen jälkeistä työkokemusta. Sujuva englannin sekä yhden pohjoismaisen kielen taito. Lisätietoa UFLP-traineeohjelmasta löydät osoitteesta: https://www.unilever.fi/careers/graduates/uflp/

Paikkoja on rajoitetusti – hae tapahtumaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen sara.haura@unilever.com 5.3.2018 mennessä. Vahvistamme ilmoittautumisen paluuviestillä.

Tilaisuus pidetään Unileverin Helsingin toimistolla 8.3. klo17 alkaen. Tarkemmat ohjeet saat vahvistuksen yhteydessä. Huomioithan, että tapahtuma pidetään suomeksi.

Tervetuloa!