Loading…

Ellun Kanat etsii HarkKana-harjoittelijoita vuodelle 2019!

Haluaisitko sinä uutta sulkaa hattuusi?
Ellun Kanat etsii HarkKana-harjoittelijoita vuodelle 2019!

HarkKanavuosi on Ellun Kanojen oma vuoden mittainen trainee-ohjelma. Tarjoamme projekti- ja tuntiperusteista työtä strategisesti ja luovasti ajatteleville opiskelijoille viestinnän nopean toiminnan joukoissa. Harjoitteluohjelma on oiva mahdollisuus tutustua viestintään ja viestintätoimiston intensiiviseen arkeen taatusti rouheasta näkökulmasta.

HarkKanan työ on joustavaa: työt voi tehdä usein etänä ja tilanteen mukaan tunteja voi tehdä vaihtelevan määrän. Palkka maksetaan toteutuneiden tuntien mukaan. Työsuhde on määräaikainen. Se alkaa tammikuun 2019 alussa ja kestää vuoden 2019 loppuun.

Unelmiemme harkKanalta toivomme ainakin:

  • Oma-aloitteisuutta, reipasotteisuutta, huolellisuutta ja innostusta
  • Kykyä kääriä hihat monenlaisissa hommissa
  • Terävää ajattelua sekä hyvää kirjallista ilmaisua
  • Tarkan ja timanttisen jäljen tavoittelemista sekä uuden opin janoa

Lue koko ilmoitus ja hakuohjeet:
ellunkanat.fi/artikkeli/harkkana2019/

Hakuaika päättyy su 7.10.2018.

P.S. Julkaisemme Ellun Kanojen somekanavissa vinkkejä hakijoille, sekä käymme tutkailemassa, minkälaisiin hommiin harjottelijamme ovat Ellun Kanojen jälkeen päätyneet. Pistä siis Ellun Kanojen Twitter-, Facebook- ja Instatilit seurantaan.