Loading…

Accountor etsii uutta traineeta liiketoiminnan kehittämistehtäviin – hae viimeistään 21.11.

Rekrytoimme 4-6 uutta oppimishaluista traineeta liiketoiminnan kehittämistehtäviin 6 kuukauden ajanjaksolle 8.1-5.7.2019.

Haku alkaa 1.11. ja päättyy 21.11.!

Haemme yhteistyökykyisiä ja ongelmanratkaisusta nauttivia tulevaisuuden ratkaisukonsultteja Dynamics- ja NetSuite-liiketoiminta-alustojen toimitusprojekteihin. Kiinnostuksen kohteesi voi olla esimerkiksi markkinoinnin saralla tai liiketoimintaprosesseissa tai vielä enemmän teknisemmällä puolelle. On tärkeää, että tunnet vetoa liiketoiminnan kehittämiseen, teknologioihin ja asiakastyöhön!

Vai sytytkö ajatuksesta olla rakentamassa pilvipalveluita, alusta- ja tietoturvaratkaisuja, olla mukana työaseman kehitystöissä tai haluaisit olla suunnittelemassa asiakasympäristöjen migraatiota ja palvelinasennuksia? Yksi traineepoluistamme tarjoaa mahdollisuuden kasvaa IT-arkkitehdiksi ja ICT-alan ammattilaiseksi.

Mitä tarjoamme:

  • Tavoitteena vakinaistaa työsuhde
  • 6 kuukauden palkallinen traineejakso
  • Voit tehdä gradusi tai diplomityösi meillä
  • Mahdollisuus hankkia arvostettu NetSuite- tai Microsoft Dynamics -sertifikaatti
  • Laaja perehdytyssuunnitelma ja nimetty kummi tukemaan sinua
  • Pääset mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin ja saat omia toimeksiantoja – meillä saat vastuuta!
  • Mahdollisuus osa-aikatyöhön

LISÄÄ TIETOA