Loading…

Fiksu Ruoka etsii digitaalisen markkinoinnin sisällöntuottajaa – hae viimeistään 18.11.

Nopeasti kasvava startup etsii digitaalisen markkinoinnin sisällöntuottajaa vastaamaan viestinnästä

Mitä haemme?

Haemme kahden hengen markkinointitiimiin kolmatta vahvistusta ja erityisesti viestinnän osaamista. Haemme henkilöä, joka pystyy tuottamaan mielenkiintoista, oivaltavaa, hauskaa sekä myyvää tekstiä ja sisältöä sosiaaliseen mediaan, sähköpostiin, blogiin ja natiivimainoksiin. Digitaalisen markkinoinnin osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta se lasketaan eduksi. Tärkeintä on halu oppia lisää ja kehittyä digitaalisen markkinoinnin huippuammattilaiseksi, sillä tulet joka tapauksessa oppimaan todella paljon lisää. Tehtävänäsi tulee olemaan tekstin tuottaminen osana jokapäiväistä mainontaa ja laajempia brändikampanjoita, mainoskampanjoiden luominen eri digitaalisen median kanavissa, sekä Fiksuruoan viestinnän kehittäminen entistäkin paremmaksi. Lisäksi pienessä tiimissä pääsee kehittämään asioita myös oman vastuualueen ulkopuolelta.

Haemme ensisijaisesti viestinnän, markkinoinnin tai kaupalliselta alan koulutuksen omaavia henkilöitä, mutta myös muu relevantti koulutus ja osaaminen huomioidaan. Toivomme myös, että olet kiinnostunut ruokahävikin vähentämisestä, ympäristöasioista ja vihreistä arvoista.

Mitä saat meiltä?

Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen digitaalisen markkinoinnin, brändillisen viestinnän, analytiikan ja liiketoiminnan johtamisen saralla. Pyrimme yrityksenä ja yksilöinä oppimaan mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa testaamalla esimerkiksi markkinointiin liittyviä oletuksia nopealla aikataululla ja kehittämään näin palvelua ja markkinointia entistäkin paremmaksi. Osana tiimiä pääset oppimaan, miten uutta kuluttajabrändiä rakennetaan luomalla laajoja monikanavaisia brändikampanjoita, joihin sisältyy mm. videotuotantoa, blogeja, sosiaalisen median mainontaa ja sähköposteja.

Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki ovat mukana yrityksen päätöksenteossa. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Pidämme äärimmäisen tärkeänä sitä, että kaikki tiimissä tietävät mihin suuntaan yrityksemme on menossa. Lisäksi haluamme, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä autamme sinua kehittymään ja etenemään parhaamme mukaan. Voimme siis tarjota erinomaisen oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon strategisista linjauksista päivittäisten mainoskampanjoiden suunnitteluun.

Käytännön asiat 

Haemme ensisijaisesti täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan toimisto Espoon Otaniemessä. Aloituksen suhteen olemme joustavia, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitus onnistuu vaikka heti. Hakemuksia toivotaan 18.11. mennessä allekirjoittaneelle! Lisäkysymyksiä voi esittää matalalla kynnyksellä allekirjoittaneelle tai Rikulle.

Terveisin,
Juhani Järvensivu
Toimitusjohtaja, Fiksu Ruoka Oy
+358 504021665
juhani.jarvensivu@fiksuruoka.fi

Riku Poutanen
Markkinointijohtaja, Fiksu Ruoka Oy
+358 408475854
riku.poutanen@fiksuruoka.fi