Loading…

Ellun Kanat is looking for trainees – apply by October 11th

In English below

Hei tuleva harkKana, tule meille törmäyttämään näkemyksesi!

Tulevaisuuden muutoksentekijä, pistä näkemyksesi peliin – E​llun Kanat etsii harjoittelijoita HarkKana-ohjelmaansa vuodelle 2021!

Muutosta ei tehdä vain yhdellä näkökulmalla. Siksi Ellun Kanojen harkKanat ovat joka vuosi moninainen joukko eri alojen tulevia huippuosaajia. Opintotaustallasi ei ole väliä; joukossamme on vuosien varrella huhkinut harjoittelijoina niin viestijöitä, filosofeja, kauppatieteilijöitä kuin diplomi-insinöörejäkin. Lisäksi haemme joukkoomme visuaalisen viestinnän taitajia sekä videotuotannon osaajia! HarkKanoja ei siis ole veistetty yhdestä puusta, mutta heitä kaikkia yhdistää terävä näkemys, uteliaisuus oppia sekä timanttinen työnjälki. HarkKana on valmis käärimään hihansa uuden edessä, eikä pelkää rallia, vaikka se olisikin toisinaan saatanallista.

Vaan eihän se olisi harjoittelu eikä mikään, jos sinun näkökulmasi pysyisi koko matkan samana. Vuoden aikana pääset jalostamaan omaa näkemystäsi sekä kanojen että muiden harkKanojen kirjavassa seurassa. Varmaa on se, että harjoitteluvuosi jättää ajatteluusi jäljen.

Kiinnostaako vuosi muutoksen harjoittelijana?

Sinun ei tarvitse olla valmis muutoksen moniottelija tai seuratuin Twitter-vaikuttaja. Muutoksen harjoittelijana välineeksesi ​tarvitset ennen kaikkea uteliasta asennetta ja innostusta uuden oppimiseen​. ​Meillä pääset mukaan luomaan teräviä analyyseja ja näkemyksellisiä strategioita, ideoimaan konsepteja ja kampanjoita, pohtimaan tulevaisuusskenaarioita, ravistelemaan brändejä ja organisaatiokulttuureita sekä haastamaan perinteisiä rakenteita.

HarkKanan työ on projekti- ja tuntiperusteista. Työmäärä vaihtelee niin oman elämäntilanteesi kuin kulloinkin käynnissä olevien projektien määrän mukaan. Sinut tiimitetään mukaan monipuolisiin asiakastöihin, työskentelet Ellun Kanojen sisäisissä projekteissa ja mikä parasta, pääset näkemään, miten näkemyksesi muuntautuu konkreettisiksi analyyseiksi, isoiksi teoiksi ja strategioiksi. Samalla kun pääset oppimaan, miten konsulttina autetaan asiakasta muutosmatkalla, myös oma näkemyksesi kirkastuu.

HarkKana-ohjelma on toiminut aikaisempina vuosina ponnistuslautana mitä moninaisimpiin hommiin. Ex-harkKanat ovat lennähtäneet urallaan mm. organisaatioihin viestintäpäälliköiksi ja yrityskulttuurin strategeiksi tai edenneet omalla vaikuttamisen polullaan. On täältä lähdetty myös johtamaan kahvilaa ja kiertämään keikkalavojakin.

HarkKana-vuoden aikana opit muutoksen tekemisen ja konsultoinnin alkeet sekä elämään tuplarytmihäiriön ​maailmassa ilman tahdistinta. Haastat näkemykselläsi perinteistä tapaa tehdä ja ajatella sekä tartut kaikenlaisiin hommiin uteliaisuudella. Vuoden aikana tulet huomaamaan, että näkemykselläsi ja tekemiselläsi on vaikutusta ympäröivään maailmaan.

Tervetuloa asiallisiin muutoshommiin kanssamme! Odotamme jo innolla hakemustasi. Mikäli haet visuaalisen viestinnän tai liikkuvan kuvan harjoittelijaksi, liitäthän mukaan portfoliosi.

MISTÄ ON KYSE?

● HarkKana-ohjelma on Ellun Kanojen oma harjoitteluohjelma, joka alkaa tammikuussa 2021 ja kestää koko vuoden.

MITEN HAEN?

 • HarkKana-ohjelman haku on auki 28.9.–11.10.2020.
 • Mukaan haetaan lähettämällä vapaamuotoinen, napakka hakemus ja CV 11.10.2020 mennessä osoitteeseen ​harkkanaksi@ellunkanat.fi​.
 • Haetko visuaalisen viestinnän tai liikkuvan kuvan harkKanaksi? Laitathan mukaan myös portfoliosi/työnäytteitäsi.
 • Merkitse hakemukseen sometilisi mukaan, jos haluat esitellä ne.

MISTÄ LISÄTIETOJA?

 • Nettisivuiltamme ​www.ellunkanat.fi/harkkanaksi2021
 • Laita meille viestiä sosiaalisessa mediassa #harkKanaksi2021
 • Facebookissa Ellun Kanat
 • Instagramissa @ellunkanat
 • Twitterissä @sokeakana
 • LinkedInissä Ellun Kanat
 • Meilitse lisätietoja voi kysyä osoitteessa ​harkkanaksi@ellunkanat.fi
 • HarkKana-haun useimmiten esitetyt kysymykset ja vastaukset löydät ​täältä​. Q&A:ta  päivitetään koko hakujakson ajan

Hi there future Ellun Kanat trainee, bring your vision forward and apply for our trainee programme!

Future change agent, put your best vision forward – Ellun Kanat is looking for new trainees for 2021!

There are as many perspectives to change as there are people making it. That is why the trainees at Ellun Kanat are a diverse group of future experts from multiple different disciplines. In fact, it doesn’t matter what your background is. We have had people from communications, philosophy, economics, engineering, and many other disciplines in our trainee programme. In addition, we are looking for visual communication design and video production trainees to join the programme next year. The most important qualities of an Ellun Kanat trainee is the ability to stay curious and visionary – and always strive to do your best. An Ellun Kanat trainee is ready to jump in headfirst, fearlessly, even into ice cold water.

The only thing that is constant is change. During your year as our trainee, you will be able to develop your vision further with a brilliant group of industry experts and other trainees. We will be sure to leave a positive mark on your thinking.

Are you interested in a year as a change making trainee?

You do not have to be a communications expert or a Twitter influencer with thousands of followers to be our trainee. As a change agent, your vision and curiosity are the most important tools you will be working with. With us, you will be able to create industry and media analyses and visionary concepts, shake up brands and challenge outdated structures.

You will work in projects by the hour and receive an hourly wage. Your hours will be based on your availability as well as the number of on-going projects at Ellun Kanat. You will be put into teams to work with our customers or in-house projects, and what’s best, you will be able to see how your vision is transformed into something concrete: analyses, actions and strategies. While learning how to help clients as a consultant, your own vision will grow brighter.

As for our alumni, the Ellun Kanat trainee programme has been a stepping stone for various different jobs. Since their training period ended, past trainees have become heads of communication, organisational strategists or have moved forward in their careers as policymakers, influencers and opinion leaders. Some have even gone on to manage a café and pursued their paths as musicians.

During the year as an Ellun Kanat trainee, you will learn how to manage change in a world that is defined by what we call Double Disruption (see in Finnish here). With your vision, you will challenge the traditional way of thinking and do all kinds of tasks with curiosity. During the year you will notice that your vision and actions have an effect on the world around you. Welcome to the Ellun Kanat trainee programme 2021! We look forward to reading your application. If you are applying as a visual communication design or video production trainee, please attach or link your portfolio to your application.

WHAT?

● The Ellun Kanat trainee programme starts in January 2021 and lasts until the end of the year.

HOW TO APPLY?

 • The trainee programme is open for applications from September 28 until October 11, 2020.
 • Apply by sending us a free form application and your resume at harkkanaksi@ellunkanat.fi​ by October 11, 2020.
 • If you are applying as a visual communication design trainee or a video production trainee, attach your portfolio to your application.
 • Give us your social media handles along with your application if you wish to showcase them.

WHERE TO FIND ADDITIONAL INFORMATION?

 • Shoot us a message on social media with the hashtag #harkKanaksi2021
 •  Facebook: Ellun Kanat
 • Instagram: @ellunkanat
 • Twitter: @EllunKanatCo / @sokeakana
 •  LinkedIn: Ellun Kanat
 • Email us at ​harkkanaksi@ellunkanat.fi
 • Find more information on our Q&A section (in Finnish) here.