Loading…

Bob the Robot is looking for a trainee – apply by November 9th

This position requires fluency in Finnish

Hei sinä tuore ajattelija, kiinnostaisiko paikka planner-harjoittelijana?
Haemme strategiatiimiimme planner-harjoittelijaa, joka on ennen kaikkea kiinnostunut siitä, miten liiketoiminnan haasteita voidaan ratkaista ylivertaisella luovuudella.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat mm. tiedonhaku, analyysien tekeminen sekä erityyppisten tutkimusten suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Pääset näkemään mainonnan suunnittelua prosessin alkupäästä aina toteutukseen asti, ja vaikuttamaan siihen minkä ongelman mikäkin brändi ratkaisee.

Harjoittelijana pääset työskentelemään superosaavien ja inspiroivien bobilaisten kanssa ja oppimaan rutkasti uutta. Apunasi ja tukenasi hommissa on strategiatiimimme lisäksi kaikki bobilaiset – yksin täällä ei suinkaan tarvitse puurtaa! Harjoittelujakson kesto on 5-6 kk ja harjoittelusta maksetaan korvaus.

Lue lisää: https://www.bobtherobot.fi/blog/1170/hei-sina-tuore-ajattelija-kiinnostaisiko-paikka-planner-harjoittelijana ja lähetä  hakemuksesi viimeistään 9.11.2020.