Loading…

Fiksuruoka.fi is looking for a full-stack developer and UX/UI designer

*These positions require fluency in Finnish

Fiksuruoka.fi:n verkkokauppatiimi kaipaa vahvistusta ja haemme kahta henkilöä: Full-stack developeria ja UX/UI designeria! 

Pääset osaksi pientä ja ketterää 4 hengen verkkokauppatiimiä, jossa kaikki päätökset pyritään tekemään dataan perustuen ja nopea testaaminen on kaiken kehitystyön perusta.   Lisäksi pääset jättämään kädenjälkesi verkkokauppaan, jolla on satoja tuhansia käyttäjiä joka kuukausi ja pääset mukaan rakentamaan kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa!

Full-stack developer: 

Haemme verkkokauppatiimiimme full-stack javascript developeria, jolla olisi aikaisempaa kokemusta modernista web kehityksestä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus seuraavista teknologioista ja työkaluista: Vue.js/Nuxt.js, Typescript, Express.js, SCSS, git, Firebase sekä Google Cloud. Ennen kaikkea arvostamme kykyä ja halua oppia nopeasti uutta ja kehittyä oman alansa huippuosaajaksi.

UX/UI designer: 

Haemme UX/UI designeria joka ottaisi päävastuun Fiksuruoan verkkokaupan käyttäjäkokemuksen kehittämisestä ja uusien ominaisuuksien design-päätöksistä. Vastaat uusien ominaisuuksien suunnittelusta, prototyyppien rakentamisesta, käyttäjäprofiilien tunnistamisesta, verkkokaupan asiakaspalautteen analysoimisesta ja käyttäjätestien tulosten analysoinnista. Pääset suoraan vaikuttamaan siihen millaiseksi Fiksuruoan design- ja tuotekehitysprosessit muotoutuvat.

Lue lisää: https://beta.fiksuruoka.fi/page/67